
Puszyste placki bananowe czyli śniadanie na słodko. Może też pomysł na niedzielny poranek?
Takie placuszki zrobisz już z kilku składników. Możesz je zjeść na ciepło lub na zimno, i tym samym spakować do lunchboxa. U mnie dzisiaj w towarzystwie pasty o smaku popularnych czekoladek Reese’s. Idealne połączenie!
Nutlove White Choco Peanut to pasta, która przypomina w smaku białe czekoladki Reese’s! Jeśli lubisz słodko-słone smaki, na pewno przypadnie Ci do gustu. Pastę możesz użyć do przekąski z wafelkiem ryżowym, ale jest także świetnym dodatkiem do naleśników, omletów, gofrów, babeczek, ciasteczek… opcji jest naprawdę mnóstwo!
Nutlove White Choco Peanut:
- jest bez dodatku cukru
- jest słodzona maltitolem
- to mix pysznej białej czekolady z solą himalajską
- zawiera prawie 40% orzeszków ziemnych w opakowaniu!
- nie zawiera oleju palmowego
Z kodem TETIISHERI -10% na produkty SFD i ALLNUTRITION na stronie SKLEP.SFD.PL
LINK do NUTLOVE White Choco Peanut – KLIK

- 2 banany
- 2 jajka
- 200 ml mleka
- 250 g mąki ryżowej
- 2 łyżki erytrytolu
- 1 łyżeczka cynamonu
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- Nutlove White Choco Peanutt
-
Banany zblenduj z jajkami. Dolej mleko. Wymieszaj.
-
Połącz sypkie składniki, dodaj do masy bananowej. Wymieszaj delikatnie.
-
Placuszki smaż na rozgrzanej patelni z obu stron.
-
Smacznego!